Over mij: hoi, ik ben Shanna Best. 

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! 

Ik ben na het behalen van mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening/Social work alweer 23 jaar werkzaam als jeugd -en gezinshulpverlener. Ik heb op diverse plekken gewerkt met alle leeftijden en alle type gezinnen. Hiervan werk ik de laatste 15 jaar nog altijd met veel plezier samen in een docenten team in een klas voor leerlingen van het voortgezet onderwijs binnen de Zaanstreek. Daar en in het gezin wordt hulpverlening geboden en onderwijs en gedragstrainingen. 

 

Ik heb van jongs af aan altijd aan diverse sporten gedaan. De laatste jaren hiervan bodypump, yoga en vooral aan kickboksen. Mijn passie voor kickboksen is direct ontstaan vanaf dat ik een training volgde. Uitdagend, stoer, verbindend, tot het uiterste gaan en gezelligheid in een groep. Ik werd rustiger en minder snel boos dan daarvoor over kleine dingen. Ik ervaarde meer rust, het nut van ademhaling, discipline en controle en kreeg veel energie. Je bent nooit uitgeleerd en iedere training is anders. Het raakte mij letterlijk en figuurlijk. Dat gun ik meer mensen! 

Ik ben mezelf gaan verdiepen in sport opleidingen en ben de opleiding gestart voor fitness trainer A. Hiervoor heb ik het erkende NL actief geregistreerde branchediploma behaald. In de fitness heb ik  werkervaring opgedaan als fitness instructeur en jong en oud persoonlijke training geboden. Tevens heb ik meerdere jaren ondersteuning geboden in de kickbokslessen aan de jongste jeugd in de sportschool in Krommenie. Inmiddels ben ik gecertificeerd Bokscoach. In de lessen met kinderen verweef ik ook graag yoga voor balans en soepelheid. 

Ik vind het belangrijk dat een klant of groep zich prettig voelt, plezierig traint en zich gehoord voelt, maar ook technisch en vooral mentaal verschil merkt in diverse opzichten!